Terug
16 artikelen

Waar kan een amandelbeslag voor worden gebruikt?

Een amandelbeslag is een beslag op basis van amandelspijs. De amandelspijs zorgt voor een fijne smaak en geeft het product een mals karakter en zorgt dat het…


Waar wordt een biscuitbeslag voor gebruikt?

Een biscuitbeslag is een koud beslag zonder vetstof. Het bereiden ervan is hetzelfde als bij een koud beslag. Het bevat dezelfde verhouding grondstoffen, waarbij elke grondstof 1…


Waar wordt een cacaobeslag van gemaakt?

Een cacaobeslag is een beslag dat doorgaans wordt bereid volgens de warme methode. Het is een beslagsoort die zich niet leent voor het toevoegen van garnituren. De…


Wat is beslag?

Een beslag is een dikke, vloeibare of spuitbare massa die na het bakken een luchtig gebakken product geeft. De producten die ontstaan door het bakken zijn over…


Wat is een moscovisch beslag?

Een moscovisch beslag is een koude beslagsoort die vetstof bevat en waar potpourri aan wordt toegevoegd. Het bestaat uit de volgende grondstoffen: 1 deel eiwit.1 deel eidooier.1…


Wat is een quadrillebeslag?

Een quadrillebeslag is een beslagsoort op basis van amandelspijs. Het bevat in vergelijking met amandelbeslag minder amandelspijs, maar meer vetstof. Het beslag blijft lang mals en zacht…


Wat is een soezenbeslag?

Een soezenbeslag of soezendeeg is een kookdeeg afgeslapt met eieren waar verschillende modellen soezen en decoraties van gemaakt kunnen worden en kan zowel zoet als hartig gebruikt…


Wat is het verschil tussen progrès- en tyroliënbeslag?

Progrès- en tyroliënbeslag zijn twee beslagsoorten op basis van opgeklopt eiwit. Aan deze basis wordt het zogenaamde “drooggemalen” toegevoegd wat het karakter bepaald van het beslag. Het…

Filters


Branche


Categorieën