Terug
6 artikelen

Waar kan plastische chocolade voor worden gebruikt?

Plastische chocolade, ook bekend als modelleerchocolade of kneedbare chocolade, is een taai halffabricaat dat wordt gemaakt met chocoladecouverture of cacaoboter. Door de samenstelling van de plastische chocolade,…


Waar wordt een pâte à bombe voor gebruikt?

Een pâte à bombe bestaat uit eidooiers en/of eieren luchtig geklopt met suiker door middel van verhitting. Het kan gearomatiseerd worden met verschillende smaakstoffen, zoals likeuren of…


Wat is pâte?

Een pâte is een pasta die veelal gebruikt wordt als vulling voor bonbons, in ijs en in puddingen en mousses. Pâte wordt gemaakt van noten, suiker en…


Wat zijn likeurinterieurs?

Likeurinterieurs zijn vloeibare vullingen van suikerstroop met likeur die in bonbons worden gebruikt. Ze kunnen worden bereid door middel van poederbakken of door het gebruiken van speciale…


Welke eigenschappen hebben fondantinterieurs?

Fondantinterieurs zijn taaivloeibare of vaste vullingen die voornamelijk worden gebruikt in interieurbonbons. Een kenmerkende eigenschap van een goed fondantinterieur is dat deze zeer zacht zijn met een…


Welke soorten fondantinterieurs zijn er te onderscheiden?

Fondantinterieurs zijn taaivloeibare of vaste bonbonvullingen op basis van fondant. Goede fondantinterieurs zijn zeer zacht en hebben een fijne structuur. Een te grove structuur zorgt voor een…

Filters


Branche


Categorieën