Terug
15 artikelen

Hoe kan ik korstdeeg het beste uitrollen?

Korstdeeg (bladerdeeg) kan het beste uitgerold worden in een ruimte met een temperatuur tussen de 15-18°C. Dit zorgt voor een steviger deeg bij het uitrollen, wat het…


Hoe kan ik vetstof in mijn getoerd gerezen deeg invouwen?

Bij getoerd gerezen deeg en korstdeeg, dat volgens de Franse methode wordt gezet en dus van een gronddeeg gebruik maakt, kan op twee manieren de vetstof in…


Hoe krijg ik recht opgetrokken pasteitjes?

Het recht krijgen van pasteitjes is niet altijd even gemakkelijk. Er zijn twee manieren waarop het bakken van recht opgetrokken pasteitjes een stuk gemakkelijker wordt: Met een…


Hoe verloopt het bakproces van korstdegen?

Een korstdeeg bestaat uit dunne deeglaagjes die zijn gescheiden door dunne vetlaagjes. Deze laagjes ontstaan door het toeren van vetstof door het deeg. Ze zorgen voor de…


Hoe worden appelbollen geproduceerd?

Schil de appels.Verwijder met een appelboor het klokhuis uit de appel. Zorg voor een groot genoeg formaat appelboor, omdat het achterblijven van het klokhuis minder smakelijk is.Rol…


Hoe worden Arnhemse meisjes bereid?

Arnhemse meisjes zijn koekjes gemaakt van fijn gerezen gistdeeg of korstdeeg. De koekjes hebben een ovale vorm, licht bolle vorm en zijn krokant. De bereiding ervan gaat…


Hoe worden pasteibakjes gemaakt?

Pasteibakjes zijn -zoals de naam het al zegt- bakjes van deeg, die speciaal worden gemaakt voor het serveren van pastei of ragout. Pasteitjes en ragout zijn voor…


Hoe worden saucijzenbroodjes geproduceerd?

Saucijzenbroodjes zijn broodjes van korstdeeg gevuld met gehakt. Het produceren ervan gaat als volgt: Zet een korst.Maak de gehaktvulling aan. Om deze goed te kunnen verwerken, moet…

Filters


Branche


Categorieën