Terug
44 artikelen

Hoe wordt ragout of salpicon verwerkt?

Een salpicon kan het beste een dag van tevoren worden gemaakt, zodat het zetmeel kan verstijfselen. Dit wordt ook wel besterven genoemd. De stevige salpicon wordt met…


Kan omeletteschuim voor alle schuimproducten worden gebruikt?

Omeletteschuim wijkt zowel in de grondstoffen als het uiteindelijke gebruik af van andere schuimsoorten. Het wordt uitsluitend als schroeischuim gebruikt. Een hazelnootschuim wordt bereid uit de volgende…


Voor welke producten kan suikerstroop in het stadium grote kraak worden gebruikt?

Bij het koken van een suikerstroop zijn er verschillende stadia waarin de suiker zich kan bevinden. Elke stadium heeft een specifieke temperatuur met de daarbij behorende eigenschappen…


Voor welke producten kan suikerstroop in het stadium harde bal worden gebruikt?

Bij het koken van een suikerstroop zijn er verschillende stadia waarin de suiker zich kan bevinden. Elke stadium heeft een specifieke temperatuur met de daarbij behorende eigenschappen…


Voor welke producten kan suikerstroop in het stadium kleine kraak worden gebruikt?

Bij het koken van een suikerstroop zijn er verschillende stadia waarin de suiker zich kan bevinden. Elke stadium heeft een specifieke temperatuur met de daarbij behorende eigenschappen…


Voor welke producten kan suikerstroop in het stadium stevige bal worden gebruikt?

Bij het koken van een suikerstroop zijn er verschillende stadia waarin de suiker zich kan bevinden. Elke stadium heeft een specifieke temperatuur met de daarbij behorende eigenschappen…


Voor welke producten kan suikerstroop in het stadium van karamel worden gebruikt?

Bij het koken van een suikerstroop zijn er verschillende stadia waarin de suiker zich kan bevinden. Elke stadium heeft een specifieke temperatuur met de daarbij behorende eigenschappen…


Voor welke producten kan suikerstroop in het stadium zachte bal worden gebruikt?

Bij het koken van een suikerstroop zijn er verschillende stadia waarin de suiker zich kan bevinden. Elke stadium heeft een specifieke temperatuur met de daarbij behorende eigenschappen…

Filters


Branche


Categorieën