Terug
10 artikelen

Hoe kunnen gebakken korstdeegproducten worden bewaard?

Afhankelijk van het type product verschilt de manier waarop gebakken korstdeegproducten bewaard kunnen worden. Producten zoals korstschelpen en andere niet gevulde of afgewerkte producten kunnen relatief lang…


Hoe kunnen ongebakken korstproducten worden bewaard?

Om ongebakken korstdeegproducten te bewaren, kunnen deze het beste worden ingevroren. Een aantal voorbeelden van dit soort producten zijn amandelstaven, amandelbroodjes, saucijzenbroodjes en verschillende koekjes. Het invriezen…


Is er een onderscheid te maken tussen marshmallows?

Marshmallows of spekjes zijn een soort snoepgoed die worden gemaakt van suiker en gelatine. Het opkloppen van de gelatine en de suiker zorgt voor de kenmerkende luchtige,…


Waar komt de brownie vandaan?

Een brownie of chocoladebrownie is een zoete banketproduct dat van oorsprong uit Amerika afkomstig is. Er wordt verteld dat ze voor het eerst werden geserveerd in 1893…


Waar wordt een quiche van gemaakt?

Een quiche is een hartige open taart die zowel koud als warm gegeten kan worden. Quiche is afkomstig uit Duitsland, al wordt het gezien als een traditioneel…


Waaruit bestaat een appelflap?

Een appelflap is een vorm van stukgoed wat van oorsprong tijdens Oudejaarsavond werd gegeten. Tegenwoordig zijn appelflappen het hele jaar door verkrijgbaar en wordt het als zoete…


Wat is de herkomst van het saucijzenbroodje?

Saucijzenbroodjes zijn broodjes van korstdeeg met een rolletje gehakt als vulling, wat zowel warm als koud wordt gegeten. Onbekend is wanneer de saucijzenbroodjes precies zijn ontstaan, maar…


Wat is een bienenstich?

Een bienenstich is een traditioneel Duits gevuld brood dat wordt gezien als een Duitse klassieker. Het product bestaat uit een stuk zoet gistdeeg met een romige vulling.…

Filters


Branche


Categorieën