Terug
83 artikelen

Hoe kan een broodring worden gevormd?

Een broodring is een vorm die wordt gebruikt voor ronde broden met een gat in het midden. Het kan worden toegepast bij het vormen van bijvoorbeeld bagels…


Hoe kan een overkneed deeg worden herkend?

Een overkneed deeg kan zorgen voor verschillende afwijkingen in het eindproduct. Bij een overkneed deeg is het deeg plakkerig en krijgt het een glanzende vezelstructuur. Daarnaast verliest…


Hoe verloopt het productieproces van kaas?

Voor het produceren van kaas wordt gepasteuriseerde melk gebruikt met verschillende melkvetpercentages. Het getal op de verpakking, bijvoorbeeld 48+, geeft het vetpercentage in de droge stof aan.…


Hoe worden bagels bereid?

Een bagel is een rond broodje met een gat in het midden dat afkomstig is uit de Joodse gemeenschap. Doordat het broodje voorafgaand aan het bakken kort…


Hoe worden gebogen croissants gevormd?

Croissants worden doorgaans naar twee verschillende vormen gemodelleerd; een recht model en een gebogen model. Voorafgaand aan het vormen is het getoerd gerezen deeg al uitgerold en…


Hoe worden pretzels gevormd?

Pretzels zijn broodjes in de vorm van een krakeling of knoop die oorspronkelijk uit Duitsland komen. Ze hebben een zacht, zoet kruim en een knapperige, zoute korst…


Hoe worden rechte croissants gevormd?

Croissants worden doorgaans naar twee verschillende vormen gemodelleerd; een recht model en een gebogen model. Voorafgaand aan het vormen is het getoerd gerezen deeg al uitgerold en…


Hoe wordt appelstroop geproduceerd?

Appelstroop is een dikke, donkere stroop of gelei die wordt gemaakt van appels en suiker. Het inmaken van appels tot stroop stamt af uit de tijd van…

Filters


Branche


Categorieën