Terug
108 artikelen

Voor welke producten kan suikerstroop in het stadium stevige bal worden gebruikt?

Bij het koken van een suikerstroop zijn er verschillende stadia waarin de suiker zich kan bevinden. Elke stadium heeft een specifieke temperatuur met de daarbij behorende eigenschappen…


Voor welke producten kan suikerstroop in het stadium van karamel worden gebruikt?

Bij het koken van een suikerstroop zijn er verschillende stadia waarin de suiker zich kan bevinden. Elke stadium heeft een specifieke temperatuur met de daarbij behorende eigenschappen…


Voor welke producten kan suikerstroop in het stadium zachte bal worden gebruikt?

Bij het koken van een suikerstroop zijn er verschillende stadia waarin de suiker zich kan bevinden. Elke stadium heeft een specifieke temperatuur met de daarbij behorende eigenschappen…


Waar bestaat een gehaktvulling uit?

Een gehaktvulling wordt voornamelijk gebruikt in hartige broodjes en snacks, zoals worstenbroodjes of saucijzenbroodjes. Het aanmaken van gehakt wordt gedaan om een betere samenhang, structuur en volume…


Waar kan een amandelbeslag voor worden gebruikt?

Een amandelbeslag is een beslag op basis van amandelspijs. De amandelspijs zorgt voor een fijne smaak en geeft het product een mals karakter en zorgt dat het…


Waar kan een fondantcrème voor worden gebruikt?

Een fondantcrème is een crèmesoort op basis van fondant. Het is een crème die aanmerkelijk zoeter is dan andere soorten crème en wordt daardoor voor niet veel…


Waar kan een vruchtenvulling uit bestaan?

Een vruchtenvulling is, door het gebruik van een koud-gelerend bindmiddel , een veelzijdig halffabricaat. Het kan zowel meegebakken worden of als vulling of toegevoegd worden aan reeds…


Waar kan krokante nougat voor worden gebruikt?

In tegenstelling tot de gelijkenis van de naam, zijn krokante nougat en Nougat de Montelimar twee zeer verschillende producten. Krokante nougat is op basis van gekaramelliseerde suiker…

Filters


Branche


Categorieën