Terug
410 artikelen

Hoe kan de bernagie worden verwerkt in bakkerijproducten?

De bernagie (Borago officinalis), ook wel bekend onder de naam borage, is een eenjarige plant met blauw-paars gekleurde bloemen. De bloemblaadjes van deze plant zijn eetbaar en…


Hoe kan de Oost-Indische kers worden verwerkt in bakkerijproducten?

De Oost-Indische kers (Tropaeolum majus) is een eenjarige, snelgroeiende klimplant. De bloemblaadjes van deze plant zijn eetbaar en kunnen worden gebruikt voor het decoreren van brood- en…


Hoe kan goudsbloem worden verwerkt in bakkerijproducten?

De goudsbloem (Calendula officinalis), ook wel bekend onder de naam calendula, is een eenjarige plant met oranje of gele bloemen. De bloemblaadjes van deze plant zijn eetbaar…


Hoe kan het driekleurig viooltje worden verwerkt in bakkerijproducten?

Het driekleurig viooltje (Viola tricolor) is een eenjarige (soms meerjarige) plant. De bloemblaadjes van deze plant zijn eetbaar en kunnen worden gebruikt voor het decoreren van brood-…


Hoe kan het vetgehalte worden verlaagd bij korstdeegproducten?

Consumenten letten steeds meer op hun voeding. Het verlagen van het vetgehalte in bepaalde producten kan daarmee voldoen aan de vraag naar gezondere producten. Vetstof heeft verschillende…


Hoe kan tijm in bakkerijproducten worden verwerkt?

Tijm (Thymus) is een geslacht uit de lipbloemenfamilie (Lamiaceae). Het zijn kruidachtige of houtachtige planten met een aromatische geur. De meeste soorten komen voornamelijk voor in en…


Hoe kunnen afrikaantjes in bakkerijproducten worden verwerkt?

Het afrikaantje (Tagetes) is een plant uit de composietenfamilie (Asteraceae). De bloemblaadjes van deze plant zijn eetbaar en kunnen worden gebruikt voor het decoreren van brood- en…


Hoe kunnen anjers worden gebruikt in bakkerijproducten?

De anjer (Dianthus) is een geslacht van bloemplanten die afkomstig is uit de anjerfamilie (Caryophyllaceae). De bloemblaadjes van deze plant zijn eetbaar en kunnen worden gebruikt voor…

Filters


Branche


Categorieën