Terug
142 artikelen

Hoe kunnen cakes worden ingevroren?

Het invriezen van cakes kan worden toegepast bij vrijwel elke cakesoort, maar ook bij opgemaakte of gemaskeerde cakes. Het invriezen van geglaceerde cakes is minder aan te…


Hoe kunnen gebakken korstdeegproducten worden bewaard?

Afhankelijk van het type product verschilt de manier waarop gebakken korstdeegproducten bewaard kunnen worden. Producten zoals korstschelpen en andere niet gevulde of afgewerkte producten kunnen relatief lang…


Hoe kunnen getoerde gistdeegproducten het beste worden ingevroren?

Producten van getoerd gerezen deeg kunnen zowel ongebakken als gebakken prima worden ingevroren. Ongebakken kan het deeg het beste worden gekneed en na één rijsperiode worden getoerd.…


Hoe kunnen halffabricaten van kapsel worden bewaard?

Halffabricaten van kapsel zijn uitermate geschikt om in de vriezer te bewaren. Het bewaren in de koeling of op bakkerijtemperatuur is minder geschikt, omdat het kapsel te…


Hoe kunnen ongebakken korstproducten worden bewaard?

Om ongebakken korstdeegproducten te bewaren, kunnen deze het beste worden ingevroren. Een aantal voorbeelden van dit soort producten zijn amandelstaven, amandelbroodjes, saucijzenbroodjes en verschillende koekjes. Het invriezen…


Hoe kunnen soezen worden bewaard?

Bij het bewaren van soezen kan er onderscheid worden gemaakt tussen het kort bewaren en het lang bewaren. Het kort bewaren van soezen wordt voornamelijk toegepast bij…


Hoe lang kan consumptie-ijs worden bewaard?

Ambachtelijk consumptie-ijs, of kort gezegd ijs, is het lekkerste wanneer het vers wordt gegeten en het een temperatuur heeft tussen de -12 en -16°C. De smaak en…


Hoe lang kan roggebrood worden bewaard?

Roggebrood is zeer gevoelig voor schimmels door het hoge vochtgehalte en de voldoende aanwezigheid van voedsel in de vorm van suikers. Door het lange bakproces van roggebrood…

Filters


Branche


Categorieën