Terug
108 artikelen

Waar kan nougatine voor worden gebruikt?

Nougatine is een knapperig strooisel dat wordt gebruikt voor het decoreren van producten. Het zoete, knapperige strooisel wordt vaak gebruikt om de zijkanten of randen van nat…


Waar kan plastische chocolade voor worden gebruikt?

Plastische chocolade, ook bekend als modelleerchocolade of kneedbare chocolade, is een taai halffabricaat dat wordt gemaakt met chocoladecouverture of cacaoboter. Door de samenstelling van de plastische chocolade,…


Waar kan victoriabeslag voor worden gebruikt?

Amandelvictoriabeslag, of kort gezegd victoriabeslag, is een samengestelde toevoeging. Het wordt voornamelijk gebruikt ter decoratie en als smaaktoevoeging. Het is een zeer krokant product met een smaak…


Waar wordt banketbakkersroom van gemaakt?

Banketbakkersroom staat ook bekend als gele room of crème pâtissière. Het heeft de textuur van pudding en krijgt zijn stevigheid door het koken.Het bereiden van banketbakkersroom kan…


Waar wordt chipolatavulling voor gebruikt?

Een chipolatavulling wordt gemaakt van banketbakkersroom, slagroom, bigarreaux, gehakte bitterkoekjes, kleine stukjes noten en (gedroogd) fruit, zoals gewelde rozijnen, ananas, mandarijn en papaja. Eventueel kan er rum…


Waar wordt crème chiboust van gemaakt?

Crème chiboust is een roomsoort die voornamelijk wordt gebruikt bij banketproducten met kortere houdbaarheid. Het is een variatie op de crème patisserie, die ook wel banketbakkersroom wordt…


Waar wordt een appareil voor gebruikt?

Een appareil is een mengsel van eieren en suiker waaraan melk wordt toegevoegd. Het wordt gebruikt om een warme pudding binding te geven. De appareil is afgestemd…


Waar wordt een bavaroise van gemaakt?

Een bavaroise wordt ook wel een Beierse pudding genoemd. Het is een zeer luchtige, koude pudding die voor een groot deel bestaat uit slagroom. Net zoals bij…

Filters


Branche


Categorieën