Terug
36 artikelen

Wat veroorzaakt te grote en hoge voetjes bij macarons?

Een macaron heeft een zogenaamd voetje aan de onderkant van het koekje. Tijdens het rusten vormt er zich een huidje op de opgespoten macarons. Gedurende het bakproces…


Wat veroorzaakt te zachte macarons?

Macarons bestaan uit twee krokante amandelkoekjes, die enigszins taai van binnen zijn, en aan elkaar worden geplakt met een zachte vulling. Het contrast tussen de krokante buitenkant,…


Wat veroorzaakt vette of nat uitziende macarons?

Macarons horen glanzend, glad en droog te zijn na het bakken. Een vette of nat uitziende macaron geeft een andere uitstraling, maar kan ook zorgen voor een…


Wat zorgt ervoor dat de macarons van binnen niet goed gaar worden?

Macarons zijn krokante koekjes die van binnen enigszins taaie eigenschappen hebben. Een macaron die niet goed gaar is, zal een te zachte binnenkant hebben en onvoldoende krokante…

Filters


Branche


Categorieën