Welkom op Bakkerspedia: de interactieve databank van de bakkerij waar vakkennis kan worden gehaald, gebracht, gedeeld en ontwikkeld. Het levert een bijdrage aan het behoud en de kennisontwikkeling van theoretische vaktechniek.

Categorieën

De artikelen zijn onderverdeeld in twee branches; brood en banket. Vervolgens zijn er vijf categorieën: ingrediënten, processen, halffabricaten, productgroep en productafwijkingen. De filteropties zijn in de menubalk links op de website te vinden. Links bovenaan de website staat het logo van Bakkerspedia, deze dient als ‘Home’-button.

Met het zoekvenster bovenin kan een artikel worden gezocht met behulp van een trefwoord, bijvoorbeeld ‘desem’. Als er geen resultaten worden weergegeven, kan er een verzoek worden ingediend voor een nieuw kennisartikel door middel van de ‘Stel je vraag’-knop.

Feedback

Bij elk artikel staat een blok met ‘Niet gevonden wat je zocht?’. Als dit niet zo is, kan er door middel van de ‘Stel je vraag’-knop feedback worden ingestuurd over het artikel. Binnen twee werkdagen reageert één van de beheerders van Bakkerspedia.